donken 2h nu tåg på väg hem.

sitter på tåget p väg hem nu då:-)allt har väl gått br men gjorde illa mig när drt var 20 minuterkvar... kommer hem runt halv tio . imorgon skola och jaf är halt. massa plugg och prov... och jag har inte plugggat!!!!

söråker

ligger i sängen i söråker. det är knäpp tyst för ingen känner någon... men aja. tåget upp gick bra haha lite roligt och så sen va det ju träningoch detbgick ju bra. ikväll är det målvaktsträning .. nu kom ippe :-)

STORA BOKSTÄVER, SÅÅ MKT SNYGGARE.

NU ÄR JAG HEMMA OC HAR ÄTIT. SKA SNART ÅKA OCHB SPELA MATCH MED 96:ORNA GUSK. ERIKA OCH JAG CYKLADE RUNT OCH HAMNADE TILLSLUT I CELSIUSSKOLAN DÄR DET AR MATCH. vAKSALA P97 MOT RIMBO P00? HAHA NEJ MEN DE VAR AS SMÅ OCH SÅ FETT KONSTIGA OCH ROLIGA UT. VAKSALA VANN TILLSLUT MATCHEN MED 2-1 ELLER 3-1 . ORRE SNORRE VA ME OCH SPELA.
PACKNINGEN ÄR HELT KLAR NU OCH IMORGON BITTI KLOCKAN 7 GÅR TÅGET HÄRIFRÅN MUPPSALA. SÅ MASSA PACKNING PÅ 5 TJEJER. TAGGA.
BLIR LITE MOBIL BLOGG DÄR UPPE O DET SÅ FINNS NÅN TECKNING... JO DÅ. MEN CHAO.

BANDYLÄGER.

nU HAR JAG PACKAT KLART OCH ALLT. FÖR IMORGON BITTI ÅKER JAG TILL SÖRÅKER PÅ LANDSLAGSUTTAGNING. SÅ DÅ ÄR JAG BORTA FRÅN SKOLAN I TRE DAGAR, FÖR ATT BARA SPELA BANDY OCH HA DET CHILL... AJA SKA BLI HUR KUL SOM HELST. FAST DET KOMMER SÄKERT ATT VARA KALLT  DÄR UPPE... HAHA HOPPAS DET KOMMER LITE SNÖ BÅDE HÄR HEMMA OCH DÄR UPPE. FÖR JAG LÄNGTAR VERKLIGEN HUR YCKET SOM HELST EFTER DEN. MEN NU SKA JAG CYKLAR OCH TRÄFFA ERIKA. SEN IKVÄLL HAR JAG FOTBOLLSMATCH.

Kommentera detta inlägg med ditt blogg namn så har jag det som en länk på sidan ;*

Do it do it for your self.

Powerking C utan snö, kom kom kom medan sososommaren ännu håller oss kvar medan....

Sitter och äter frukost nu fanns ingen O'boy eller Juice hemma så tog en vitamin dryck. Blåbär, den smakar som powerking, så de e gött. haha nej men den är faktiskt bättre än power king också. Dagen blir att packa, göra lite skolarbete och kanske spela match ikväll, får se om jag orkar. ( Ska upp tidigt imorgon, är trött nu och så, och min armbåge är liten si sådär...) Usch vilket tråkigt väder det är ute, bara regn ingen snö. Shit vad jag längtar efter snö. Hela grejen med vintern ju. Men idag får jag klara mig utan snö.
ALMTUNASKOLAN '

F5 tryck and look my darling, haha


Tryck och kolla på min nya header,  fick lite tyck i kommentererna så aha...
ja RUBRIKEN? MEN PROVA SÄG DET PÅ BRITTISKA SÅ ROLIGT ATT SÄGA DARLING! HAHA VILKET LIV JAG HAR.

Någon av de här so header ?

Som ni nog märker nu så är jag inne på min dator för eehhh... gjorde nån sak så att batteriet funkar ett tag. Så har gjort några headrar eller vad man säger någon av  de här eller sk ajag göra en anna ny eller den gamla ? :)

Någon vettig människa som läser bloggen och kan lära mig att vila?

Allianscupen... Fitta oxå. Aja grattis SIRIUS, inte så oväntat, men men. Snart ska jag dra på bandymatch. VI möter Team Hälsingland i Relita. Får se hur det går. Seh hem och jg måstge bara säga att jag måste lära mig att chilla vila, men jag vet inte hur jag sak göra... Haha det låter jättekonstigt men jag vet verkligen inte hur jag sak göra. INTE LIGGA I SÄNGEN. TV - tråkigt- film, nej tack- dator, ajabaja Emma. Alltså det finss ju typ inga mera sätt att göra hjälp mig.!!! Sen ikväll så kanske det blir ROnja men imorgon ska jag vila och spelaa match på kvällen mot sunnersta. Sen på måndag åker jg till söråker. MEr om det sen ;*
GamlaUpsalaSportKlubbF97/GamlisFotbollsFörening

Taggar med ensam mamma söker.

Sitter och kollar på ensam mamma söker nu, eller de dära efter snackisaet. Ikväll blir det idol och mys. Imorgonbitti spelar jag Allianscupn med GAmlis igen . Taggarå mot Bälinge bönderna.  Sen får vi se om vi går vidare eller ej, men påeetermiddan har jag bandy match mot team hälsingland. Taggarå. haha men aa. Sen på kvälle blir det väl vila med lite chill.
Brorsans dator för mitt batteri... Juste ska  f ixa med header och bakgrund närjag kommer ååt mi dator...
Hahha mi lillebror han blir då aldrig bra å bilder men är alltid lika söt för mig ;*

Räck upp handen högre

Utvecklinssamtal idag, gick ju bra fick några konstiga mäl att förbättre haha fattar inte varför jag fick d som jag fick; tyo att räcka upp handen högre?!! skriver mer i  kväll ska äta nu ;*

Inget batteri jag dööör !

Nu kommer mitt andra inlägg... tror jag. aja men skola idag som vanligt. Syslöjd ohc snart är jag klar med min fula necessär. Haha ni ska bara veta hur jävla ful den är. På son idag så skulle vi göra något grupparbete liknande sak och då är man me Palmen och jag avr och sen kom Maja in  gruppen :D Haha även fast det inte blev så mycket göra på lektionen så var det kul iaf. ikväll ska jag på bandyträning och sen hem och kollla eeehh.... vet inte men ågot lär ju vara på tv.
Och så har ju mitt batteri gått sönder så kan inte vavra inne på min dator... Så har inga bilder ...... Men här får ni en endå :D
Tröjan som jag tror jag kommer få idag- lag tröja bois ;)

Ny blogg

Hej hej det här är min nya blogg. Är inte inne på min dator så har inga bilder eller så men aa bara för att skriva något skriver jag något nu. Haha eller här får ni en bild iaf :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0